Le grande bouffe är ett sällskap för livsnjutare som aldrig tackar nej till en god middag och ett gott vin.
måndag 19 februari 2007
Fettisdag
Imorgon är det fettisdagen. Var hittar man dom bästa semlorna? Jag har slutat lita på fina konditorier och tidningarnas tips. Jag gillar hemköps på triangeln. Dom är ganska enkla och billiga. Mandelmassa i botten och vanlig grädde i mitten. Inte så fashionabelt men galet goda.
Jag har precis ätit en semla ifrån ett bageri i S. Sandby. Tror namnet är Ebbas bageri. Den var god. Men jag har är nöjd så länge grädden inte är sur, mandelmassan är i botten och brödet inte är torrt.
Hur är känslan hos er om att slå ihop mars första middag? Och i så fall hur låter Svea? Eller hederliga och inte så överraskande Möllan?
I år har jag inte ätit en enda semla! Nu har det gått så långt att jag antagligen aktivt håller mej borta från dom resten av högsäsongen. Nu har Semlan aldrig varit ett favvo-bakverk för mej men ändå! Jag gillar ju ändå att fika + att jag jobbar kommunalt.
Ett supermiddagsgäng tycker jag är ett mycket bra förslag! Men vi måste gå till nåt ställe som överraskar.
2 kommentarer:
Jag har precis ätit en semla ifrån ett bageri i S. Sandby. Tror namnet är Ebbas bageri. Den var god. Men jag har är nöjd så länge grädden inte är sur, mandelmassan är i botten och brödet inte är torrt.
Hur är känslan hos er om att slå ihop mars första middag? Och i så fall hur låter Svea? Eller hederliga och inte så överraskande Möllan?
MVH /Betty
I år har jag inte ätit en enda semla! Nu har det gått så långt att jag antagligen aktivt håller mej borta från dom resten av högsäsongen. Nu har Semlan aldrig varit ett favvo-bakverk för mej men ändå! Jag gillar ju ändå att fika + att jag jobbar kommunalt.
Ett supermiddagsgäng tycker jag är ett mycket bra förslag! Men vi måste gå till nåt ställe som överraskar.
Skicka en kommentar